Minőségi követelményeknek megfelelő szolgáltatásokat kívánunk nyújtani, amelyek a kliensek szubjektív elégedettségét is figyelembe veszik. A kliensek véleménye fontos számunkra. Minden alkalmazott elsődleges érdeklődését fejezi ki a kliens iránti szolgáltatása, hozzáállása és munkája révén. A Felnőtt Szociális Szolgáltatások Otthonában (DSS) a minőségpolitika a nyújtott szociális szolgáltatás szisztematikus gondozását jelenti, amely megfelel a magas színvonal jellemzőinek, kielégíti a személyzet speciális igényeit, és maximalizálja az ügyfél hasznát.

            A szociális ellátásban a minőség bevezetése nehézkes és hosszú távú, ezért az intézet vezetése folyamatosan figyelemmel kíséri a szociális szolgáltatások - szakmai tevékenység, szolgáltató tevékenység, szociális tanácsadás, szociális rehabilitáció és ápolási ellátás - nyújtotta elégedettséget.

            Az intézet fő célja, hogy tevékenységével elérje a létesítmény állandó elismerését. Az eddigi eredményeknek köszönhetően intézetünk minden feltétellel rendelkezik a jó működéshez.

            Létesítményünk a nagyszombati régióban és a tágabb régióban jó arculattal rendelkező szociális szolgáltató, amely hasonló szervezetekkel tart fenn partnerségi kapcsolatokat Szlovákia szerte és külföldön is. Az intézet célja, hogy a régió elismert szociális szolgáltatója maradjon.

            Minőségbiztosítás – a személyzet és az ügyfelek igényeinek kielégítése minden létesítményben dolgozó elsődleges feladata. A létesítmény vezetése elősegíti a személyes megbecsülés és a személyzet minőség iránti érdeklődésének kapcsolatát.

            Minden olyan tevékenységet, amely befolyásolja a nyújtott szolgáltatás minőségét, csak hozzáértő és teljesen képzett személyzet végezheti a létesítményben. A létesítmény minden dolgozója elsősorban munkája minőségéért felelős.

            Minden olyan tevékenységet, amely befolyásolja a nyújtott szolgáltatás minőségét, csak hozzáértő és teljesen képzett személyzet végezheti a létesítményben. Ezért minden dolgozó folyamatosan és szisztematikusan fejleszti képesítését, és ezt az előírt kreditrendszerrel vagy bizonyítványokkal igazolja.